Street Stye with ANJE

Всички сме подвластни на тенденции,особено лятото. Няма как и да подминем факта,че банският костюм е задължителният аксесоар на всеки добър гардероб. Но разликата от чифт до чифт е огромна и това е причината да обърна внимание на луксозната страна от нашите предложения за Вас.
Едно от най-важните правила за всяка дама и вече господин, е да не правим компромис с красотата, за нея не се пести. В един чифт скъпа и луксозна дреха, детайлите са важни и там грешка в изработката не съществува, а това разбира се действа светкавично на самочувствието ни, все пак един живот живеем и не трябва да пестим от него.
Правило второ на нашата марка е всеки един шедьовър от колекцията да може да се съчетае както за плажно събитие,така и за вечерно парти или нашата любима визия Street Style. А формулата е проста, намираме панталон или пола с висока талия,избираме някое зашеметяващо боди и поръчваме коктейл.
Трета, но е и последна водеща точка е, че бройките ни са малко и причината за това е всеки наш клиент да се чувства специален и единствен, без опасението да види някой друг като него. Все пак ANJE е единствена и уникална марка по рода си, залагаща на много труд и мисъл във всеки един модел и нашите клиенти трябва да бъдат несъмнено различни и неповторими.
Стараем се да създаваме неща, които подчертават и създават извивки по тялото с висококачествени платове.
Даваме ви и малко идеи за носене на някои от нашите нестандартни модели.

С обич
ANJE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.