Историята на anje

Арабската жена може да бъде не само принцеса, но и свободна, смела и еманципирана жена. Такава е и нашата история, която е пресътворена под бранда AnJe.

Големи, маслинено кафяви и любопитни очи, които са отворени да гледат света през призмата на красивото, неопетненото и чисто съзнание, тъмна гъста коса и мила усмивка с ненатрапчива решителност и обезоръжаваща елегатност,запознайте се с Анжелика Раджаб, създателка на бранда. Но не се подвеждайте по името, тя е европейка, със съвременна визия, ръководител на успешен бизнес,вдъхновен от традициите на Изтока. Цялостният и образ на удивителна хармония е съчетан с източна красота, западни традиции,целеустременост,упоритост и властност.

На половин арабка, тя завършва образованието си в България със специалност ПР и Реклама, но се ориентира към модата, защото е посланик на нещо различно, на свободата.Една свобода като в приказка от 1001 нощ, с която да покажеш красотата си без свян.

Любовта към розите, която създава приказката на нашият роман с име AnJe. Небрежният финес и самочувствие на Анжелика дават тласък да изрази свободата и строгата си индивидуалност чрез една демонстрация на стил.

Нотка на аристократизъм примесен с много съвременност и философия това е формулата, с която Анжелика успява да налага бранда си и да го пресътвори в образ, който е дързък, женствен и смел.

 

Anjelika Radjab

Първата колекция бански костюми са създадени не само за плажа, но и за плажни партита, бизнес срещи на плажа изцяло от дишащи материи и платове от слънчева Италия, противоалергични и подходящи за всеки тип кожа, вдъхновени с нотка от Близкия изток

Основните цветове,които присъстват в колекцията на AnJe са черно,бежово,бяло, богат избор от дантела и принтове на цветя,които ще са актуални това лято.

Тъканите, от които са изработени дрехите са фини и много меки,противоалергични и подходящи за всеки тип кожа.Основно присъствие има нейно величество дантелата,която е едра, но фина и нежна.

Духът на Близкия изток се усеща от природата на дизйнерката, която пресътворява себе си във всеки един модел. Това е една малка илюстрация на това какво означава добър вкус при подчертаване на индивидуалността.